Tijdmachien Onderlangs herstart

Update: amper een week na oplevering van Tijdmachien Onderlangs zijn de acht Garmins ontvreemd uit het VVV-kantoor. Maar, geen probleem: Na groen licht van de verzekeringsmaatschappij zijn er sinds 1 mei acht nieuwe Garmins 450 te huur! 

Opgeleverd 31 maart: Tijdmachien Onderlangs; een histografische wandeling door geschiedenis en omgeving van het Heuvelrugse dorpje Amerongen, gezellig samen met een interactief GPS-apparaat.

De tocht is flexibel van lengte, keuze’s onderweg kunnen de route verkorten danwel verlengen, van amper twee door het dorp tot ruim acht kilometers in de wijde omgeving. Onderweg bezoeken we de dominee die vreemdging, veldmaarschalk Godard, de bloedrode locaties van de slag bij Amerongen, en de nieuwste migranten: zwijntjes uit de Veluwe.

De ‘cart’ staat geprogrammeerd op een Garmin 300, te huur bij de plaatselijke VVV, voor een schamele €10. Op korte termijn ook beschikbaar voor Iphone, Android en -voor technisch handiger mensen- ook voor telefoons met Windows7 en Blackberry.


Update: luttele maanden later is opnieuw ingebroken en ditmaal vervangt de VVV de gps’en niet meer, waarmee een einde komt aan deze dienst. Een jaar later verdwijnt ook het kantoor uit Amerongen en weer een jaar later heft zelfs de gehele lokale VVV zichzelf op.

Gelukkig kwam ongeveer tegelijkertijd de whereyougo-app vrij zodat het spel -ook nu nog- gespeeld kan worden op de smartfoon. Zie voor instructies verder hiero!

En de laatste info over de Franse Keuken vind je hier.

______________

Waardeer dit artikel!!

Bovenstaand stukje werd je gratis aangeboden. Als je dat waardeert en dat wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

NB: Zonder kosten, elke cent komt in het journalistenbeursje
Naar doneren, veilig en in twee kliks. Thnx!

Geef een reactie