Support

Hallo lezer,

Als je zelf steun wil, mail me dan op abumelle{at}xs4all.nl.
Hieronder staat hoe je mij kunt steunen

1  Los artikel of abonnement

Sommige artikelen bied ik gratis aan maar de meeste kun je voor een paar dubbeltjes aanschaffen via het betaalsysteem Feather.

Van de opbrengst kan ik nieuwe stukken schrijven (waarvan ik denk dat) die anders niet geschreven worden.

Het werkt aldus:

  1. Je klikt op de knop onder een artikel
  2. Feather stuurt je een e-mail ter verificatie
  3. Daarna kun je een tegoed (wallet) kopen, minimum bedrag is 5 euro.
  4. Van dat tegoed kun je voortaan met een druk op de knop een artikel lezen, ook op een snel groeiend aantal andere websites. Op mijn website kun je er ongeveer vijftien stukken mee lezen.

Lees je vaker artikelen op mijn website of wil je me gewoon steunen, overweeg dan een abonnement. Er zijn vijf soorten, van een dag (€1,99) tot een jaar (€31,99).

Tenslotte: onder veel gratis artikelen staat de mogelijkheid tot het doen van een donatie.

NB. Feather betaalt me 80% van de opbrengst van losse artikelen uit, bij abo’s is dat 90%, bij donaties 95%. Er gaat meestal ook nog een klein bedrag vanaf voor de bank die de betaling verricht, waarbij geldt: hoe hoger het bedrag, des te lager de kosten.

2 Donatie!

Je kunt me ook sponsoren met een rechtstreekse donatie, zie hieronder voor links naar Paypal, Bunq/Ideal en Paytium

Link naar Paypal
Link naar Bunq/Ideal

 

 

 

 

3 Lees (soms) de Nieuwsbrief

Deze is gratis: geef je op voor de nieuwsbrief van abumelle en ontvang het halfjaarbericht per email, met laatste artikelen etc. Je moedigt er de auteur mee aan.


4 Opdracht geven

Klinkt raar, maar een journalist is best betaalbaar. Dus geef me een opdracht om iets te onderzoeken en vervolgens in de schijwerpers te plaatsen. Mail naar abumele{at}xs4all.nl.

5 Afgeschaft

Deze is inmiddels afgeschaft, wegens stroop in de machine. Had je nog zo’n abonnement, mail me even op abumelle{at}xs4all.nl, dan lossen we dat op