Tijdmachine Onderlangs klaar voor vertrek

Met de Tijdmachine Onderlangs in de hand loopt de wandelaar in 2, 5 of 8 kilometer (afhankelijk van wandelaars eigen zin) door de geschiedenis, het dorp en de bossen van het prachtige dorpje Amerongen. Onderweg zijn er tussen de tien en dertig ontmoetingen met Amerongers, bijvoorbeeld met de dominee die dames ontving, kasteelvrouwe Margaretha van Turnor, de soldaten van Napoleon of een dassenfamilie die onlangs een geheime burcht in de bossen betrok. Lees het verslag van de journalist van het AD, die meeliep met de testloop, of ga zelf een gps huren in Amerongen.

 

______________

Waardeer dit artikel!!

Bovenstaand stukje werd je gratis aangeboden. Als je dat waardeert en dat wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

NB: Zonder kosten, elke cent komt in het journalistenbeursje
Naar doneren, veilig en in twee kliks. Thnx!

Geef een reactie