Over Luxemburgse Heuvelen

De Luxemburgse Ardennen zijn geknipt voor prachtige lange-afstandswandelingen. Beboste heuvels, mooie vergezichten en goed bedeeld met comfortabele auberges de jeunesse. Een verslag van een driedaagse gezinswandeling langs dierbare hondjes, reeën in ontbinding en net iets te korte bruggen. (1488 woorden, tien beelden)

Herfstwandelen is bij ons traditie. Iedere herfstvakantie trekken we de Veluwe door, de Zuidlimburgse heuvels op of de Achterhoek rond, om door goudgekleurde eindeloze bossen te lopen, op weg naar een volgende, nieuwe plek. Vaak gaan we vergezeld van donderwolken, slagregens en regenbogen, maar altijd is het licht scherp, zijn de bestemmingen warm en de lekkerenijen zoet. Een aspect hebben we veranderd ten opzichte van de vorige generatie. Niet langer gaan we naar stijve hotels, tegenwoordig overnachten we in trekkershutten of liever nog: in ruime en gastvrije stayokays.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.