Boekrecensie: Bommen op Jemen, een ooggetuigenverslag van een weinig begrepen oorlog

Bij uitgeverij Amsterdam University Press dachten ze waarschijnlijk: laten we de titel maar zo onomfloerst laten als mogelijk. Dus werd het: Bommen op Jemen. Met als ondertitel: een ooggetuigenverslag van een weinig begrepen oorlog. Het is geen goed boek, en toch een waardevol boek. Of eigenlijk: pamflet.

Eén gedachte over “Boekrecensie: Bommen op Jemen, een ooggetuigenverslag van een weinig begrepen oorlog”

  1. Wat goed dat je de recensie zo snel afgemaakt hebt! Heel leuk om te lezen, genuanceerd geschreven, met voldoende aandacht voor de positieve kanten van het boek. Ook interessant om te lezen waar je graag meer over had willen horen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.