Houten camper

Het segment campers op de Europese toeristenwegen groeit gestaag. De meeste campers zijn van vele gemakken voorzien, maar van buiten wit en plastic, met op de flanken een logootje dat iets van vaart en avontuur moet uitstralen. Voor de meeste mensen geen probleem. Voor een bepaald segment -dat toch best wil camperen- onoverkomelijk. Voor hen bestaat er nu een alternatief: de Tonke. (512 woorden)

De Tonke is een kampeerwagen op stand. Uiterlijk houdt de Tonke het midden tussen de wagen van Pipo en een luxueus jacht. De Tonke straalt vooral heel veel hout uit, mahoniemultiplex om precies te zijn. De kampeerwagen zal daardoor niet snel misstaan, zelfs niet op de mooiste plekjes. En al dat hout -en de vele ramen- roept bij passanten en medeweggebruikers energetisch veel blijmoedige reacties los.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.