Nooit meer verdwalen

Iedereen wil er een, maar eigenlijk levert een autonavigatiesysteem maar weinig waar voor je geld. Er zijn veelzijdiger gps’ sjes op de markt, voor elk wat wils. Voor veel outdoorplezier, ook indoors. En meestal van Garmin.
(1118 woorden)

Outdoor-gps
Een gps ontvangt radiosignalen van satellieten en legt daarmee je positie vast. In de praktijk verlegt een gps je horizon, omdat je veel minder bang bent te verdwalen. Daarnaast heeft een goede gps veel andere functies die het verblijf outdoor ook indoor leuk maken, zoals het vooraf uitstippelen van passende routes of achteraf bekijken waar je ook weer was op vakantie, al dan niet vanuit de lucht met google-earth. Het kost wel tijd achter laptop of PC, maar ben je geregeld buiten op stap, ga dan subiet over tot de aanschaf van een outdoor of handheld gps.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.